Mandag den 24. januar 2022
Det er tirsdag morgen, og kalenderen viser marts 2021. Danmarksmesteren i bordtennis, Anders Lind, er på vej til træning i Brøndby og sidder i sin bil i overhalingsbanen på Motorring 3 ved København. Pludselig får en bilist i midtersporet på motorvejen hjertestop og kører ind foran Anders Lind, der ingen chance har for at undvige. Han brækker to ryghvirvler i den voldsomme ulykke og får efterfølgende stillet et års genoptræning i udsigt. Målet og drømmen om OL i Tokyo brister.
Sceneskifte. Et halvt år senere i september står Anders Lind med bordtennisbattet i hånden ved europamesterskabet for hold. Smilet er stort, da han får hængt den tunge bronzemedalje om halsen velvidende, at han har haft en stor andel i, at holdet besejrede England i kvartfinalen og dermed sikrede sig de første EM-medaljer til et dansk herrelandshold siden 2009. Og velvidende, at dét, han på mirakuløs vis har gennemgået på bare et halvt år, burde være umuligt.
Men intet er umuligt. Det ved 23-årige Anders Lind om nogen efter et skelsættende 2021.
Mirakuløs bedrift hædret
Fredag aften blev hans mirakuløse sportslige og menneskelige bedrift hædret, da han modtog sportsprisen, Intet er umuligt-prisen, ved det årlige sportsshow ”Sport 2021” på DR1.
"Jeg er rigtig glad og havde ikke regnet med det. Jeg synes, at de andre nominerede også har gjort nogle fantastiske ting, og jeg ville ikke selv kunne have valgt en vinder mellem os," siger Anders Lind.
Håndboldspiller Mathias Gidsel og herrelandsholdet i fodbold var også nomineret til Intet er umuligt-prisen, men Anders Lind løb altså i sidste ende med den ærefulde hæderspris og modtog pris og gavecheck fra Toyota ved gallashowet på DR1. Han erkender, at det seneste år har været noget af en rutsjetur, men at han også har lært meget.
"Jeg har blandt andet lært, at ligegyldig hvilken situation man er i. Ligegyldig hvor usandsynligt og svært det ser ud til at være. Hvis bare man tror på det, så er der altid en chance for, at man kan opnå det. Så er intet umuligt," lyder det fra Anders Lind.
Han arbejder lige nu sammen med resten af herrelandsholdet i bordtennis benhårdt på næste mål – VM i Kina til april.
Det er fjerde gang, at Intet er umuligt-prisen bliver uddelt. Bag sportsprisen står Toyota Danmark A/S, DIF og Team Danmark. Toyota er global olympisk og paralympisk toppartner og har i Danmark dannet et såkaldt Team Toyota bestående af danske eliteatleter, der hver især jagter deres umulige.
Ingen begrænsning i mobilitet
Toyota sætter med sportsprisen endnu mere fokus på dét at forfølge sit umulige og forfølger allerede nu sit eget umulige, hvilket er at sikre, at ingen mennesker i fremtiden skal være begrænset i deres mobilitet.
For at det ambitiøse mål lykkes, og det umulige dermed opnås, vil Toyota i årene frem sørge for at udvikle mobilitetsprodukter og serviceydelser, som gør det muligt for enhver – uanset om man er ung eller gammel, har et handikap eller ej – at bevæge sig frit omkring.
"De danske atleter og paraatleter på Team Toyota er alle levende eksempler på, at det rent faktisk kan lade sig gøre at opnå det umulige. Anders Linds mirakuløse bedrift er et ekstremt eksempel og meget inspirerende for mange. Det er fuldt fortjent, at han løber med hæderen i år," siger pressechef Anders Tystrup hos Toyota Danmark.